Norvegia, campioană europeană la handbal

1020
0
Handball - EHF Euro Women's Handball Championship - Semi Final - Norway v Denmark - Jyske Bank Boxen, Herning, Denmark - December 18, 2020 Norway players celebrate after the match Ritzau Scanpix via REUTERS/Bo Amstrup THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS. DENMARK OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN DENMARK.

Reprezentativa feminină de handbal a Norvegiei a câștigat pe 20 decembrie a.c. trofeul principal la Campionatul European (EHF EURO 2020) desfășurat în Danemarca, după ce a surclasat în finală campioana en titre, selecționata Franței, scor 22-20 (14-10). Astfel, scandinavele şi-au trecut în palmares al optulea lor titlu continental, precedentul fiind adjudecat cu două ediții în urmă, în 2016, la Europenele din Suedia.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Naționala Franței are în palmares, în afară de „aurul” și „argintul” de la ultimele două ediții, încă trei complete de medalii de bronz, cucerite în 2002, 2006 şi 2016.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE