Norvegia, campioană europeană la handbal

150
0
Handball - EHF Euro Women's Handball Championship - Semi Final - Norway v Denmark - Jyske Bank Boxen, Herning, Denmark - December 18, 2020 Norway players celebrate after the match Ritzau Scanpix via REUTERS/Bo Amstrup THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS. DENMARK OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN DENMARK.

Reprezentativa feminină de handbal a Norvegiei a câștigat pe 20 decembrie a.c. trofeul principal la Campionatul European (EHF EURO 2020) desfășurat în Danemarca, după ce a surclasat în finală campioana en titre, selecționata Franței, scor 22-20 (14-10). Astfel, scandinavele şi-au trecut în palmares al optulea lor titlu continental, precedentul fiind adjudecat cu două ediții în urmă, în 2016, la Europenele din Suedia.

Naționala Franței are în palmares, în afară de „aurul” și „argintul” de la ultimele două ediții, încă trei complete de medalii de bronz, cucerite în 2002, 2006 şi 2016.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here