„Argint” pentru șahistul I. Schițco

630
0

Compatriotul nostru Ivan Schițco (17 ani, rating ELO 2467) a cucerit medalia de argint la ediția a 17-a a Memorialului de șah Mihailo Vasilișin, ce s-a desfășurat în perioada 5-13 decembrie curent la Lviv, Ucraina. El a acumulat 6 puncte din 9 posibile.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De titlul de campion s-a învrednicit reprezentantul Cehiei, Alexey Kislinsky (7 p.), podiumul de premiere fiind completat de ucraineanul Vladislav Larkin (5,5 p.). Maestrul internațional Ivan Schițco este discipol al lui Boris Itchis, fiind campion național la tineret, precum și la șah rapid printre seniori.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE