„Argint” pentru șahistul I. Schițco

460
0

Compatriotul nostru Ivan Schițco (17 ani, rating ELO 2467) a cucerit medalia de argint la ediția a 17-a a Memorialului de șah Mihailo Vasilișin, ce s-a desfășurat în perioada 5-13 decembrie curent la Lviv, Ucraina. El a acumulat 6 puncte din 9 posibile.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

De titlul de campion s-a învrednicit reprezentantul Cehiei, Alexey Kislinsky (7 p.), podiumul de premiere fiind completat de ucraineanul Vladislav Larkin (5,5 p.). Maestrul internațional Ivan Schițco este discipol al lui Boris Itchis, fiind campion național la tineret, precum și la șah rapid printre seniori.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT