Un nou program cu FMI, sub semnul întrebării

766
0

Premierul Ion Chicu nu este sigur că un nou program cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) va fi aprobat până la sfârşitul anului. „Este dificil de spus dacă un nou program cu FMI va fi aprobat. Acest lucru este cauzat de faptul că nu toate condiţiile pentru aceasta au fost îndeplinite. Guvernul şi-a făcut treaba, dar Parlamentul, încă nu”, a spus premierul. El a menţionat în special că, deocamdată, trei vicepreşedinţi ai Băncii Naţionale a Moldovei (BNM) nu au fost numiţi, aceasta fiind una din cerințele importante ale Fondului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE