Avem campion european la box!

697
0

Pugilistul moldovean Ilie Argatu s-a învrednicit, pe 2 decembrie curent, de trofeul suprem al Campionatului European la box printre cadeți (sportivi născuţi în 2004 şi 2005), ce a avut loc în orașul Sofia, Bulgaria. El l-a învins în finală, prin decizia unanimă a arbitrilor, pe reprezentantul Spaniei, Rafael Lozano Serrano, în limitele categoriei de greutate de 48 kg.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În plus, medalii de bronz și-au adjudecat conaționalii noștri Alexandru Guranda (66 kg), Andrei Redika (70 kg), Nicolae Burduja (+80 kg) și Irina Ciubova (54 kg). În clasamentul pe medalii, pe locul I s-a situat echipa Rusiei (16 distincții de aur, 4 de argint, 2 de bronz), fiind urmată de Ucraina (5-4-11) și România (2-2-6).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT