Avem campion european la box!

940
0

Pugilistul moldovean Ilie Argatu s-a învrednicit, pe 2 decembrie curent, de trofeul suprem al Campionatului European la box printre cadeți (sportivi născuţi în 2004 şi 2005), ce a avut loc în orașul Sofia, Bulgaria. El l-a învins în finală, prin decizia unanimă a arbitrilor, pe reprezentantul Spaniei, Rafael Lozano Serrano, în limitele categoriei de greutate de 48 kg.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În plus, medalii de bronz și-au adjudecat conaționalii noștri Alexandru Guranda (66 kg), Andrei Redika (70 kg), Nicolae Burduja (+80 kg) și Irina Ciubova (54 kg). În clasamentul pe medalii, pe locul I s-a situat echipa Rusiei (16 distincții de aur, 4 de argint, 2 de bronz), fiind urmată de Ucraina (5-4-11) și România (2-2-6).

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE