Ion Nicolaescu la primul său gol în Campionatul Slovaciei

625
0

Fotbalistul Ion Nicolaescu a înscris primul său gol în Campionatul Slovaciei. Compatriotul nostru, care evoluează pentru clubului DAC Dunajska Streda, a marcat în minutul 60 al doilea gol al meciului cu echipa Spartak Trnava, scor final 2-0. Este de menționat că internaționalul moldovean de 22 de ani a evoluat în repriza secundă, fiind introdus la pauză în teren. Ion Nicolaescu a fost achiziționat în acest an de DAC Dunajska Streda de la clubul din Belarus, Șahțior Saligorsk.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE