Alegeți „GAZETA de Chișinău” în 2021! Abonați-i și pe cei rămași acasă!

706
0

Sunt zile când nu ai timp să faci un drum până la chioșc și nici nu ai posibilitate, în condiții de pandemie, iar poștașul poate întârzia să-ți aducă „GAZETA de Chișinău” în cutia poștală.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Pentru a citi cel mai nou număr al publicației „GAZETA de Chișinău” imediat ce apare, din orice loc al lumii, poți achiziționa ziarul în format digital.

AICI: https://gazetadechisinau.md/abonament/

Tot aici poți completa un abonament pentru cei rămași acasă. Ei vor găsi, la poartă sau în cutia poștală, ziarul în format print.

Te poți abona la săptămânalul „GAZETA de Chișinău” la orice oficiu poștal din Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT