Alegeți „GAZETA de Chișinău” în 2021! Abonați-i și pe cei rămași acasă!

909
0

Sunt zile când nu ai timp să faci un drum până la chioșc și nici nu ai posibilitate, în condiții de pandemie, iar poștașul poate întârzia să-ți aducă „GAZETA de Chișinău” în cutia poștală.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Pentru a citi cel mai nou număr al publicației „GAZETA de Chișinău” imediat ce apare, din orice loc al lumii, poți achiziționa ziarul în format digital.

AICI: https://gazetadechisinau.md/abonament/

Tot aici poți completa un abonament pentru cei rămași acasă. Ei vor găsi, la poartă sau în cutia poștală, ziarul în format print.

Te poți abona la săptămânalul „GAZETA de Chișinău” la orice oficiu poștal din Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE