Chestionar pentru cititorii GAZETEI de Chișinău

886
0

GAZETA de Chișinău își propune să diversifice conținutul oferit cititorilor săi. Vrem să devenim mai interesanți, mai deschiși la nou și mai buni în ceea ce facem. Dar pentru a vă oferi articole de calitate, avem nevoie de implicarea voastră. Așteptăm propuneri de subiecte captivante, probleme din localitatea Dvs., recomandări de subiecte și de oameni despre care v-ar plăcea să citiți în ziar, pe adresa de e-mail: gazetadechisinau@gmail.com.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Totodată, vă rugăm să ne răspundeți la următoarele întrebări din chestionar:

Vă mulțumim pentru răspunsurile sincere și prompte.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE