Gânsacii de zăpadă

370
1
Gânsacii, frica și groaza copilăriei mele. Anser caerulescens sau gâsca de zăpadă este un soi agresiv, care atacă partea moale a corpului. Foto: Roman Friptuleac

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT

1 COMENTARIU

  1. daca ii apuci de gat si ii zgaltai de cateva ori, se linistesc rapid. daca nu renunta, ii rotesti de 3-4 ori in jurul corpului si dupa aia ii gatesti pe varza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here