Sheriff își continuă drumul european

973
0
Foto: Sheriff

La Tiraspol, Sheriff a învins cu 2-0 în prima rundă preliminară a Ligii Campionilor, ediția 2020/2021, formația Fola Esch Luxemburg (au marcat A. Abang, 36, și A. Lukić, 80). În următoarea etapă, „viespile” vot întâlni în deplasare, pe 26 august a.c., echipa Qarabağ Baku. Reamintim că în finala ediției 2019/2020 a LC se vor confrunta, pe 23 august a.c., Bayern München și PSG; acestea în semifinale au trecut, cu același scor de 3-0, de Olympique Lyon și, respectiv, de RB Leipzig.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE