Banca Consiliului Europei acordă R. Moldova un împrumut de 70 de milioane de euro

306
0
Imagine simbol, sursa: p4h.world
Imagine simbol , sursa: p4h.world

Ministerul Finanțelor și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB) au semnat un acord de împrumut de 70 de milioane de euro pentru a atenua impactul COVID-19 asupra sănătății și ocupării forței de muncă. Astfel, 40 de milioane de euro vor fi oferite pentru componenta Sănătate și vor finanța achiziția echipamentelor medicale și materialelor consumabile, reabilitarea și transformarea spațiilor/unităților medicale, mobilizarea de expertiză suplimentară. Alte 30 de milioane de euro vor fi oferite în calitate de suport pentru Întreprinderile Micro, Mici și Mijlocii.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here