Banca Consiliului Europei acordă R. Moldova un împrumut de 70 de milioane de euro

808
0
Imagine simbol, sursa: p4h.world
Imagine simbol , sursa: p4h.world

Ministerul Finanțelor și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB) au semnat un acord de împrumut de 70 de milioane de euro pentru a atenua impactul COVID-19 asupra sănătății și ocupării forței de muncă. Astfel, 40 de milioane de euro vor fi oferite pentru componenta Sănătate și vor finanța achiziția echipamentelor medicale și materialelor consumabile, reabilitarea și transformarea spațiilor/unităților medicale, mobilizarea de expertiză suplimentară. Alte 30 de milioane de euro vor fi oferite în calitate de suport pentru Întreprinderile Micro, Mici și Mijlocii.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE