Citiți în ediția de vineri, 8 mai

628
0

Citiți în ediția de vineri, 8 mai, a GAZETEI de Chișinău despre ajutorul românesc oferit cetățenilor Republicii Moldova. Tot în ediția de mâine aflați despre mărturiile unui om care a participat la Podul de Flori.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

SĂNĂTATE: „Moldova este ca și familia noastră”

POLITICĂ: Ultima cumpănă a PD-ului

ECONOMIE: Singura soluție pentru criza bugetară?

REPORTAJ: „Pleacă lumea tânără, gânditoare și rămân cei care ne decid soarta”

PODUL DE FLORI: O întâmplare cu adevărat istorică

HARTA LUMII: Inimi de piatră

EDITORIAL: Despre „lucrul în brigadă”

COMENTARIUL ECONOMISTULUI: Perspective economice 2020

CULTURĂ: „Am realizat o uniune culturală în „Catinca”

EDUCAȚIE: „Aveți grijă de voi și de cei dragi”

SPORT: Opera inestimabilă a fraților Ilie și Mihai Buiuc

Ediția tipărită a GAZETEI de Chișinău, nr. 15, o găsiți în chioșcurile Molpresa și oficiile poștale din Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT