Citiți în ediția de vineri, 8 mai

794
0

Citiți în ediția de vineri, 8 mai, a GAZETEI de Chișinău despre ajutorul românesc oferit cetățenilor Republicii Moldova. Tot în ediția de mâine aflați despre mărturiile unui om care a participat la Podul de Flori.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

SĂNĂTATE: „Moldova este ca și familia noastră”

POLITICĂ: Ultima cumpănă a PD-ului

ECONOMIE: Singura soluție pentru criza bugetară?

REPORTAJ: „Pleacă lumea tânără, gânditoare și rămân cei care ne decid soarta”

PODUL DE FLORI: O întâmplare cu adevărat istorică

HARTA LUMII: Inimi de piatră

EDITORIAL: Despre „lucrul în brigadă”

COMENTARIUL ECONOMISTULUI: Perspective economice 2020

CULTURĂ: „Am realizat o uniune culturală în „Catinca”

EDUCAȚIE: „Aveți grijă de voi și de cei dragi”

SPORT: Opera inestimabilă a fraților Ilie și Mihai Buiuc

Ediția tipărită a GAZETEI de Chișinău, nr. 15, o găsiți în chioșcurile Molpresa și oficiile poștale din Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE