Acordul cu FMI – finalizat cu succes

339
0

„Autoritățile moldovene au finalizat cu succes acordul de trei ani cu Fondul Monetar Internațional, în ciuda unui peisaj politic provocator”, se spune într-un comunicat al instituției care menționează că a fost reabilitat sectorul bancar și, alături de alte reforme, a fost atinsă o stabilitate macroeconomică și financiară. Cu toate acestea, potrivit FMI, creșterea rămâne insuficientă pentru a stimula în mod semnificativ nivelul de trai al populației și este imperativ ca autoritățile să continue aplicarea unui mix prudent și bine coordonat de politici.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here