Acordul cu FMI – finalizat cu succes

881
0

„Autoritățile moldovene au finalizat cu succes acordul de trei ani cu Fondul Monetar Internațional, în ciuda unui peisaj politic provocator”, se spune într-un comunicat al instituției care menționează că a fost reabilitat sectorul bancar și, alături de alte reforme, a fost atinsă o stabilitate macroeconomică și financiară. Cu toate acestea, potrivit FMI, creșterea rămâne insuficientă pentru a stimula în mod semnificativ nivelul de trai al populației și este imperativ ca autoritățile să continue aplicarea unui mix prudent și bine coordonat de politici.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE