O polițistă de frontieră de la SPF Cahul a fost împușcată, accidental, în picior

92
0
O angajată a SPF Cahul a fost împușcată, întâmplător, în picior. Poliția de Frontieră informează că  accidentul a avut loc ieri, dimineață, în cadrul SPF Cahul.
Potrivit sursei citate, în timpul verificării unei arme de către un subofițer, s-a produs o împușcătură accidentală în afara tubului de control. În consecință, un fragment de glonț a atins piciorul unei angajate care efectua, la rândul ei, verificarea armei. Angajata a fost imediat examinată de lucrătorii medicali pentru a se asigura că nu prezintă niciun pericol. În prezent, starea ei de sănătate este stabilă.
Poliția de Frontieră a demarat o anchetă pentru a clarifica toate circumstanțele situației.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE