Din cauza vitezei excesive, polițiștii au suspendat dreptul de a conduce vehicule la trei șoferi

220
0
Polițiștii de patrulare au surprins un șofer circulând cu 180 km/h pe traseul Chișinău-Ialoveni. Conducătorul de 39 de ani, originar din municipiul Chișinău, se afla la volanul unui Peugeot. Acestuia i-a fost suspendat dreptul special de a conduce vehicule pe un termen de până la 90 de zile.
În alt caz, șoferița unei Toyota a fost fixată cu viteza de 152 km/h pe traseul M3, în apropierea orașului Comrat. Femeii de 21 de ani din municipiul Chișinău i-a fost suspendat dreptul special de a conduce vehicule pe un termen de până la 45 de zile.
Un alt conducător auto, cu vârsta de 37 de ani, se deplasa la volanul unei Skoda pe traseul M3, în apropierea orașului Comrat, cu viteza de 154 km/h. Și acestuia i-a fost suspendat dreptul special de a conduce vehicule pe un termen de 45 de zile.
Poliția amintește că viteza excesivă rămâne a fi cauza principală a accidentelor cu consecințe grave.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE