Drumul de acces spre postul vamal Leușeni a fost blocat de fermieri

320
0
Sursa foto: Serviciul Vamal al Republicii Moldova

Serviciul Vamal al Republicii Moldova informează călătorii și transportatorii, care au ales traversarea prin postul vamal Leușeni-Albița, despre faptul că azi, de la ora 08:50, drumul de acces spre postul vamal Leușeni a fost blocat.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Circulația vehiculelor este imposibilă în contextul protestelor organizate de fermieri.

În această situație, Serviciul Vamal recomandă călătorilor să opteze din timp pentru alternativele disponibile, cum ar fi: PVFI Sculeni, PVFI Costești sau PVFI Leova-Bumbăta, pentru a evita eventualele neplăceri și întârzieri.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE