FOTO// Grav accident rutier la Dondușeni. Un bărbat de 28 de ani a decedat și patru persoane au fost internate la spital

258
0
Poliția cercetează cauzele unui grav accident rutier produs noaptea trecută în orașul Dondușeni, în care un bărbat a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite, după ce mașina cu care se deplasau s-a inversat și a fost proiectată într-un copac.
Tragedia s-a întâmplat puțin după miezul nopții. La fața locului, preliminar, polițiștii au stabilit că un BMW, condus de un bărbat de 28 de ani, a derapat de pe traseu, după care s-a inversat și s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului.
În urma impactului șoferul și patru pasageri din automobil, un tânăr de 21 de ani, două minore de 16 și una de 12 ani au ajuns la spitalul din Edineț.
Astăzi, șoferul a decedat la spital.
Poliția urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE