FOTO// Maia Sandu a semnat decretul pentru inițierea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană

272
0

Astăzi, 21 iunie 2024, după ședința Comisiei Naționale pentru Integrare Europeană (CNIE) și în prezența membrilor acesteia, Președinta Maia Sandu a semnat decretul pentru inițierea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cadrul aceleiași ședințe a CNIE a fost discutată Poziția de negociere pentru aderarea Republicii Moldova la UE, prin care urmează să acceptăm cadrul de negociere al UE pentru Republica Moldova. Aceasta va fi prezentată la prima Conferință Interguvernamentală Moldova – UE din 25 iunie, de la Luxemburg.

„Le mulțumesc tuturor colegilor din instituții care au lucrat la acest document de importanță strategică, pentru efort și implicare. Succesul proiectului nostru european depinde, înainte de toate, de noi și de dăruirea cu care ne vom face munca”, a declarat viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE