Ministerul Apărării: În lunile mai-iulie, tehnica militară din dotarea Armatei Naționale se va deplasa din locurile de dislocare permanentă spre cele temporare

256
0

Ministerul Apărării informează repetat că în lunile mai-iulie, curent, tehnica militară din dotarea Armatei Naționale se va deplasa din locurile de dislocare permanentă spre cele temporare.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Unitățile de tehnică vor circula pe drumurile naționale din centrul și nordul țării, pe timpul nopții, pentru a nu perturba traficul rutier.

Acțiunea are loc în legătură cu procesul de renovare a unor unități militare ale Armatei Naționale și în acest context, este preconizată detașarea tehnicii din dotare.

Deplasarea tehnicii are loc în conformitate cu Planul activității Armatei Naționale pentru anul 2024 și nu are tangență cu situația de securitate din regiune.

Ministerul Apărării îndeamnă toți cetățenii să nu distribuie informație neconfirmată de sursele oficiale.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE