Judocanul Mihail Latîșev s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

239
0
Sportivul și-a asigurat participarea la Olimpiada de Vară, după ce s-a impus la Cupa Mondială, care a avut loc în orașul Marrakech, Maroc.
În finala categoriei de greutate de până la 81 kg, el l-a învins pe marocanul Achraf Moutii, iar până în ultimul act, a mai trecut de un alt favorit al gazdelor, Adam Jabrane și de Kwok Wing Lee din Hong Kong.

După acest succes, Mihail Latîșev și-a consolidat poziția în ierarhia mondială, fapt ce i-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice de la Paris.
Pe lângă Latîșev, alți trei judocani moldoveni au mai intrat în posesia cotelor de calificare pentru Olimpiada de Vară. E vorba de Denis Vieru (66 kg), și Adil Osmnaov cu Petru Pelivan, (ambii la categoria de greutate de până la 73 kg).
Ulterior, federația moldovenească de judo, va decide cine dintre acești sportivi ne va reprezenta țara la Paris.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE