Cristina Gherasimov a discutat agenda europeană a R. Moldova cu Willem van de Voorde. Viceprim-ministra a apreciat sprijinul consecvent al Belgiei

285
0
Viceprim-ministra pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere, la Bruxelles, cu Willem van de Voorde, reprezentantul permanent al Belgiei pe lângă Uniunea Europeană.

Cristina Gherasimov a subliniat relațiile strânse și cooperarea eficientă dintre cele două țări, exprimând apreciere pentru sprijinul consecvent al Belgiei pentru agenda europeană a Republicii Moldova.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Viceprim-ministra a făcut un rezumat al progreselor recente privind implementarea recomandărilor Comisiei Europene și al evoluțiilor din justiție, dar s-a referit și la pașii următori în vederea organizării primei conferințe interguvernamentale Republica Moldova – UE.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE