Avertizare meteorologică. Ploi de scurtă durată cu descărcări electrice

248
0

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță în a doua parte a zilei de azi o nouă avertizare meteorologică sub formă de Cod Galben de instabilitate atmosferică.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit sursei citate, în intervalul de acțiune, ora 12:00-24:00, se prevăd descărcări electrice cu ploi de scurtă durată, izolat averse puternice (în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 15-35 l/m2) cu grindină slabă și intensificări ale vântului în rafale de până la 15-18 m/s.

Amintim că și ieri, 28 mai 2024, a fost emis o avertizare asemănătoare. Mai multe localități au fost afectate de ploi cu grindină.

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare solicită tuturor fermierilor afectați de ploile puternice, care au afectat diferite regiuni ale statului, să contacteze primăriile locale.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE