Un chișinăuian, reținut în flagrant de CNA. Ar fi încercat să soluționeze o sesizare depusă la poliție în schimbul a 7000 de euro

247
0

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au reținut în flagrant un bărbat din Chișinău într-un dosar de trafic de influență. Acesta a fost prins după primirea sumei de 7000 de euro, transmisă sub controlul CNA, potrivit unui comunicat al CNA.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În fapt, persoana ar fi susținut că are influență asupra unor angajați ai Inspectoratului Național de Investigații și că îi poate determina să soluționeze favorabil o sesizare înregistrată în Registrul de evidență a altor informații cu privire la infracțiuni și incidente. Potrivit denunțătorului, bănuitul ar fi pretins, acceptat și primit 7000 de euro pentru pretinsa influențare a polițiștilor.

În urma acțiunilor întreprinse de CNA sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chişinău, persoana implicată în comiterea infracțiunii de trafic de influență a fost reținută pentru o perioadă de 72 ore și urmează a fi plasată în izolatorul CNA.

Precizăm că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE