Viceprim-ministra Cristina Gherasimov s-a întâlnit cu Johannes Hahn, Comisarul european pentru Buget și Administrație 

279
0
În contextul celui de-al optulea Consiliu de Asociere UE – Republica Moldova, care a avut loc pe 21 mai 2024 la Bruxelles, viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere cu Johannes Hahn, Comisarul european pentru Buget și Administrație. Discuția a vizat agenda europeană a Republicii Moldova și reformele întreprinse de Guvern pentru a construi Moldova Europeană.

Tot pe 21 mai 2024, viceprim-ministra Cristina Gherasimov a participat la o serie de întâlniri la nivel ministerial. În cadrul întrevederii cu reprezentanții Comisiei Europene s-a discutat despre procesul de integrare a țării noastre în UE și despre reformele aferente acestuia. A fost abordat subiectul securității energetice și cel al creșterii economice în Republica Moldova, care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor noștri într-un mod cât mai sustenabil.
Cristina Gherasimov a mulțumit pentru sprijinul european constant acordat țării noastre și și-a exprimat încrederea în avansarea cooperării pentru aderarea la UE.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE