Lista deputaților cu venituri de peste 1 milion de lei în anul 2023. Vezi cine sunt și cei mai îndatorați parlamentari

355
0

În anul 2023, 22 de deputați din Parlamentul Republicii Moldova au înregistrat venituri de peste un milion de lei. Asociația Promo-LEX a publicat azi, 16 aprilie, o serie de infografice referitoare la portofoliul financiar al parlamentarilor.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Asociația Promo-LEX prezintă și lista deputaților ale căror datorii personale sau familiale au depășit un milion de lei.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE