Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov: „Suntem deschiși la orice propuneri care ne vor ajuta să lucrăm mai eficient, împreună, în procesul de negocieri”

315
0
Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere cu reprezentanți ai organizațiilor societății civile, membri ai Platformei Naționale a Forumului Societății Civile din Parteneriatul Estic.
Părțile au discutat despre evoluțiile de pe agenda de integrare europeană, inclusiv despre demararea procesului de evaluare a legislației naționale cu cea a UE.
De asemenea, au fost analizate modalitățile prin care societatea civilă poate contribui la avansarea procesului de integrare europeană.
„Suntem deschiși la orice propuneri care ne vor ajuta să lucrăm mai eficient, împreună, în procesul de negocieri. Organizațiile societății civile sunt un pilon esențial în construirea unei comunități europene mai unite, mai democratice și mai prospere. De aceea, contăm pe sprijinul lor, pentru că integrarea europeană nu este proiectul unui politician, al unui guvern sau al unui partid, ci un obiectiv de țară”, a declarat viceprim-ministra Cristina Gherasimov.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE