VIDEO// Expert în politici publice și securitate despre moartea lui Navalnîi

375
0

Moartea lui Alexei Navalnîi este un semnal clar că regimul lui Putin nu va da înapoi. La scurt timp înainte de alegerile prezidențiale din Rusia, Putin nu mai are critici care să nu fie peste hotare sau încarcerați. Iar Navalnîi până și din închisoare era capabil să scoată oamenii la proteste împotriva lui. Navalnîi era singurul politician care a luat un scor remarcabil în timpul regimului lui Putin, nefiind afiliat acestuia. El a luptat împotriva corupției și a expus public bogățiile președintelui rus.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Comunitatea WatchDog.MD transmite un comentariu video al expertului în politici publice și securitate, Andrei Curăraru, despre moartea opozantului rus Alexei Navalnîi.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE