Biroului pentru Integrare Europeană are doi angajați noi. Ghenadie Marian a fost numit în funcția de șef al BIE, iar Rodica Crudu – secretară de stat

395
0

Echipa Biroului pentru Integrare Europeană (BIE) a fost completată. Cabinetul de miniștri a aprobat numirea lui Ghenadie Marian în funcția de șef al BIE. De asemenea, Rodica Crudu va deține funcția de secretară de stat la Guvern și va face parte din echipa condusă de viceprim-ministra Cristina Gherasimov.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

 Noul șef al BEI, Ghenadie Marian, activează pe filiera integrării europene, începând cu anul 2016 atât în cadrul aparatului central al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), cât și la Misiunea Republicii Moldova pe lângă UE.

O vastă experiență în promovarea valorilor europene o deține și Rodica Crudu. Aceasta este doctor în științe economice, conferențiar universitar, fost decan al Facultății Relații Economice Internaționale la Academia de Studii Economice din Moldova, fost vicedirector al Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului. Anterior, a deținut funcția de secretară general ajunctă a MAEIE pentru integrare europeană.

„Astăzi, consolidăm echipa Biroului pentru Integrare Europeană. Mulțumesc  colegilor pentru faptul că au acceptat să își asume responsabilitatea de a contribui și mai departe la integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană”, a menționat viceprim-ministra Cristina Gherasimov.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE