Doi foști angajați ai Agenției pentru Supraveghere Tehnică sunt cercetați de ofițerii CNA într-o cauză penală de fals în acte publice

380
0


 Ofițerii CNA au efectuat percheziții, în această dimineață, la domiciliile a doi foști angajați ai Agenției pentru Supraveghere Tehnică (AST) într-un dosar în care foștii funcționari sunt cercetați pentru fals în acte publice.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit faptelor cercetate, inspectorii AST, acționând în interes personal, material, precum și în interesul mai multor agenți economici, urmărind scopul înregistrării la Agenția Servicii Publice (ASP) a unor acte de recepție finală a blocurilor locative, ar fi aplicat pe actele de recepție finală ștampile cu semne de falsificare ale instituției, precum și ștampile care, la acel moment, erau scoase din uz.

În cadrul perchezițiilor de astăzi, ofițerii CNA au depistat și ridicat ștampile, acte de recepție finală și dispozitive electronice. Totodată, persoanele vizate au fost citate la sediul CNA în vederea audierii în calitate de bănuiți.

În prezent, au loc și alte acțiuni de urmărire penală, sub conducerea procesuală a Procuraturii Anticorupție, în vederea cercetării cazului sub toate aspectele.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE