Ruslan Gălușcă este noul șef al Poliției de Frontieră

477
0

Ruslan Gălușcă a fost numit astăzi, 29 decembrie 2023, de către Executiv în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit unui comuncat al instituției, noul șef, Ruslan Gălușcă, are „o experiență vastă, demonstrată în funcții de conducere la nivel tactic, regional și operațional”.

„De astăzi, 29 decembrie 2023, Ruslan Galușca este numit șef al IGPF. Noi îl felicităm și îl asigurăm de tot suportul în realizarea sarcinilor trasate Inspectoratului. Prima sarcină este de a revizui tot spectrul managerial, pentru ca să avem oamenii potriviți la locul potrivit, să diminuăm din negativismul din partea societății și să creștem prestigiul Poliției de Frontieră. Să ajungem la nivelul când fiecare cetățean, fiecare călător, să aibă încredere în polițiștii de frontieră și în serviciile prestate de aceștia” a punctat ministrul Adrian Efros, dorindu-i succes șefului IGPF.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE