Nicu Popescu: „Activitățile legate de procesul de negociere vor începe chiar săptămâna viitoare, concentrându-ne asupra evaluării capitolului 23 – Justiție și drepturi fundamentale”

381
0

„Ieri seară, în ajunul Sărbătorilor de Iarnă, am primit cu bucurie decizia mult așteptată: demararea negocierile pentru aderarea la Uniunea Europeană.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Astăzi am avut o întrevedere cu Gert-Jan Koopman, directorul general al Direcției Generale Vecinătate și Negocieri de Extindere a UE, împreună cu echipa sa. În cadrul acestei întâlniri, am discutat următorii pași pe care urmeaza sa îi întreprindem în procesul de lansare a negocierilor. Activitățile vor începe chiar săptămâna viitoare, concentrându-ne asupra evaluării capitolului 23 – Justiție și drepturi fundamentale”, a declarat șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu, potrivit unui comunicat al MAEIE.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE