Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Azerbaidjan la Chișinău, E.S. Gudsi Osmanov

436
0

Șefa statutului, Maia Sandu, a avut o întrevedere astăzi cu ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, E.S. Gudsi Osmanov, care își încheie misiunea diplomatică în țara noastră.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Maia Sandu i-a mulțumit ambasadorului azer pentru efortul depus la consolidarea relațiilor dintre Chișinău și Baku, și, în semn de înaltă apreciere pentru bună colaborare între Moldova și Azerbaidjan, precum și pentru susținerea Republicii Moldova în perioada de criză, l-a decorat pe Gudsi Osmanov cu „Ordinul de Onoare”.

În cadrul întrevederii, Președinta a subliniat importanța extinderii cooperării în mai multe domenii și creșterea schimburilor comerciale.

Președinta a salutat, de asemenea, lansarea zborurilor directe între Baku și Chișinău de către Azerbaijan Airlines din 15 septembrie.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE