Candidatura lui Alexandru Savca va fi propusă pentru funcția de director adjunct al CNA

431
0

Candidatura lui Alexandru Savca va fi propusă pentru funcția de director adjunct al Centrului Național Anticorupție (CNA). Un PROIECT de hotărâre care prevede acest lucru a fost examinat la ședința de astăzi a Comisiei juridice, numiri și imunități și va fi propus spre adoptare în plenul Parlamentului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Candidatura lui Alexandru Savca a fost propusă de directorul CNA, Alexandr Pînzari. Ofițier de carieră, din anul 2016 și până în prezent, Alexandru Savca a activat la CNA în calitate de ofițer superior de investigații pe cazuri excepționale și de șef de direcție. Anterior, acesta a fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne și al Serviciului de Informații și Securitate.

Potrivit legislației, directorul adjunct al CNA este numit în funcție de Parlament, la propunerea directorului instituției. Mandatul acestuia expiră odată cu mandatul directorului Centrului Național Anticorupție.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE