Foto// CNA efectuează percheziții la Bălți. În cadrul perchezițiilor sunt vizați angajați ai ASP, instructori auto și persoane intermediare

370
0

Ofițerii DGT Nord a CNA au reținut șase persoane în cadrul perchezițiilor de astăzi care au vizat angajați ai ASP, instructori auto și persoane intermediare.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De asemenea, în urma acțiunilor de urmărire penală au fost ridicate mai multe sume de bani în diferită valută. La acest moment continuă perchezițiile în raza mun. Bălți.

Cauzele penale sunt instrumentate de CNA sub conducerea procesuală a Procuraturii anticorupție, oficiul Nord și Procuratura municipiului Bălți. Cu detalii vom reveni, după finalizarea operațiunii.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE