MAEIE// Alertă de călătorie în Islanda. Există risc sporit de erupție de magmă

324
0
SURSA foto: adevarul.ro

„Autoritățile islandeze au declarat stare de urgență în zona or. Grindavík, urmare a riscului sporit de erupție de magmă.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Rezidenții sunt obligați să părăsească localitatea. Recomandăm evitarea deplasărilor în zona localității afectate și să urmăriți anunțurile Departamentului pentru protecție civilă al Islandei – Civil protection (almannavarnir.is), precum și să urmați instrucțiunile autorităților islandeze”, anunță într-un comunicat Ministerul de Externe.

Pentru asistență pot fi apelate numerele 112 sau 1717 (Crucea Roșie).

Pentru asistență consulară este disponibilă linia de urgență a ambasadei +46 769 423 423.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE