Nicu Popescu: „România a demonstrat din nou solidaritatea față de Republica Moldova”

389
0

După publicarea Raportului de Extindere al UE, ministrul de externe Nicu Popescu a avut o conversație telefonică cu Luminița Odobescu, ministrul afacerilor externe al României.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

 În cadrul discuției, diplomatul moldovean a exprimat recunoștința față de sprijinul continuu al României în parcursul european al Republicii Moldova. Momentul semnificativ de ieri, când Comisia Europeană a recomandat începerea negocierilor de aderare cu Republica Moldova, a fost posibil inclusiv datorită susținerii constante a României.

De asemenea, datorită partenerilor noștri români, care au pus la dispoziție o aeronavă pe direcția Cairo – București, am reușit să evacuăm în siguranță 36 de cetățeni moldoveni din Fâșia Gaza, care au ajuns astăzi acasă. În această situație dificilă, România a demonstrat din nou solidaritatea față de Republica Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE