Cetățenii moldoveni din Fâșia Gaza vor fi evacuați astăzi, anunță MAEIE

374
0

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) informează că a primit acceptul de la autoritățile israeliene și cele egiptene privind evacuarea cetățenilor moldoveni din Fâșia Gaza, prin punctul de trecere Rafah.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Ambasada Republicii Moldova de la Tel-Aviv a informat cetățenii Republicii Moldova cu privire la procedurile necesare, iar evacuarea acestora în Egipt va avea pe parcursul zilei de astăzi, respectând cerințele de securitate,” informează MAEIE într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, funcționarul consular detașat de către Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene se află la punctul de trecere Rafah, unde va întâmpina cetățenii evacuați și va acorda asistența consulară necesară.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE