O persoană care s-a născut în Republica Moldova a decedat în Israel. Ministerul de Externe informează că aceasta nu era cetățean al statului nostru

395
0

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că nu se confirmă decesul încă a unui cetățean al Republicii Moldova.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public despre decesul a încă unui cetățean moldovean în Israel, informăm că aceasta NU se confirmă.

Ambasada Republicii Moldova la Tel-Aviv a primit oficial o notificare din partea Ministerului Afacerilor Externe al Statului Israel la subiectul în cauză. Astfel, persoana decedată nu avea cetățenia Republicii Moldova, cu toate că s-a născut în țara noastră. Aducem sincere condoleanțe rudelor decedatului”, scrie ministerul de Externe.

Amintim că, la 11 octombrie curent, Ambasada Republicii Moldova din Israel a anunțat despre decesul unui cetățean moldovean, în vârstă de 35 de ani, acesta fiind una dintre victimele atacului terorist comis de către teroriștii infiltrați din Fâșia Gaza. Concetățeanul nostru activa în apropierea zonei de conflict.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE