Președintele Parlamentului, Igor Grosu: „Să facem tot posibilul să asigurăm condiții mai bune pentru profesori. Să ne asigurăm că profesorii se ocupă mai mult de copii decât de hârtii”

372
0

Cadrele didactice din toată țara au fost felicitate la ședința plenară de astăzi a Parlamentului. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a adresat un mesaj de recunoștință tuturor pedagogilor – profesori, învățători, directori, bibliotecari, psihopedagogi, logopezi, educatori, toți cei angajați în sistemul educațional, mulțumindu-le pentru efortul lor zilnic.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Stimați dascăli, sunteți cei care călăuziți generații întregi, prin misiunea onorabilă pe care o aveți. Eu aș vrea ca și noi, dragi deputați, să ne aliniem angajamentelor Ministrului Educației anunțate la evenimentul Pedagogul anului: să facem tot posibilul să asigurăm condiții mai bune pentru profesori. Să ne asigurăm că profesorii se ocupă mai mult de copii decât de hârtii. Să luptăm public pentru dumneavoastră și să promovăm educația și onoarea meseriei de pedagog. Să facem schimbările necesare, chiar dacă pe alocuri nepopulare, dar la sigur în beneficiul copiilor și a dascălilor”, a fost mesajul transmis de Igor Grosu de la tribuna Parlamentului.

Comunitatea internațională marchează astăzi Ziua mondială a educației și Ziua internațională a pedagogului.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE