Strigător la cer! O copilă de 10 ani, violată de soțul surorii sale. Individul a fost condamnat la 16 ani de pușcărie

426
0
AVocat

Un bărbat de 34 de ani a fost condamnat, recent, la 16 ani de pușcărie după ce procurorii au reușit să demonstreze că individul a violat-o pe sora soției sale – o copilă de doar 10 ani.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Individul a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunilor de viol și acțiuni perverse și urmează să-și execute pedeapsa într-un penitenciar de tip închis.

Potrivit procurorilor, teribilul s-a produs încă acum cinci ani. În luna august 2017, aflându-se la domiciliul său amplasat într-un sat din centrul țării, noapte de noapte, săvârșea acțiuni cu caracter sexual în raport cu minora de 10 ani.

Continuând acțiunile perverse și infracționale, în aceeași perioadă, fiind în stare de ebrietate, prin constrângere fizică, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra din cauza vârstei fragede, a întreținut cu minora un raport sexual.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE