Remanieri la președinție// Maia Sandu a făcut modificări în componența cabinetului său

608
0

Șefa statului a semnat decretul prin care Secretarul de stat al Cancelariei Guvernului, Adrian Băluțel, este numit în funcția de Șef al Cabinetului Președintei Republicii Moldova, începând cu data de 4 septembrie 2023.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Totodată, din data de 1 septembrie, Stansislav Secrieru va fi consilier în domeniul apărării și securității naționale și secretar al Consiliului Suprem de Securitate.

De asemenea, Președinta a acceptat demisia consilierei în domeniul justiției, Veronica Bradăuțanu, din data de 14 august.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE