Cântăreața Sinéad O’Connor a murit la vârsta de 56 de ani

863
0
FILE - This is Oct. 5, 2014, file photo of Irish singer Sinead O'Connor performs during the Italian State RAI TV program "Che Tempo che Fa", in Milan, Italy. O'Connor emotionally pleaded for help and opened up about her struggles with mental illness in a rambling Facebook video posted on Aug. 3, 2017. A follow-up Facebook said to be made on O’Connor’s behalf late Monday said the singer was OK. (AP Photo/Antonio Calanni, File)

Cântăreața de origine irlandeză Sinead O’Connor, cunoscută pentru hitul „Nothing Compares 2 U”, a murit la vârsta de 56 de ani, potrivit Reuters.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Vestea tristă vine la un an după ce fiul său, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis, după ce a evadat din spital.

Muziciana, care şi-a schimbat numele în Shuhada’ Sadaqat în 2018, când s-a convertit la islam, a spus la acea vreme că băiatul era „lumina vieţii ei”.

Ea a devenit celebră în întreaga lume în 1990, pentru interpretarea melodiei „Nothing Compares 2 U”.

Potrivit Rock FM, ea s-a retras din industria muzicală în 2021, după ce a lansat zece albume de studio, cu încă unul care urmează să vină postum, numit No Veteran Days Alone.

O’Connor s-a născut la Dublin, pe 8 decembrie 1966.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE