Postul de televiziune „Bravo TV” a fost amendat cu 25 000 de lei pentru întreruperea nemotivată a activității

433
0

Controlul Direcției Licențiere Furnizori a atestat că „Bravo TV” nu a fost retransmis de distribuitorii de servicii media din 17 noiembrie 2022 până pe 22 iunie 2023, fiind pasibili de amendă conform prevederilor art. 84 alin. (7) lit. e) din Codul serviciilor media audiovizuale. Astfel, „Bravo TV” și-a întrerupt nemotivat activitatea pentru o perioadă mai mare de zece zile, fiind amendat cu 25 000 de lei, la ultima ședință a Consiliului Audiovizualului, potrivit unui comunicat al CA.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Reprezentanții postului au declarat în cadrul ședinței că întreruperea activității este cauzată de faptul că e nevoie de timp și resurse pentru prezentarea unei noi concepții prin care să se treacă de la un serviciu tematic pentru copii la unul generalist.

CA a acordat postului un termen de 30 de zile pentru a remedia situația.

Amintim că, în iulie 2022, „Bravo TV” a fost sancționat pentru întreruperea activității cu 18 000 de lei.

Toate amenzile plătite de furnizorii și distribuitorii de servicii media se varsă în bugetul public.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE