Doritorii de a participa la Adunarea Națională „Moldova Europeană” sunt rugați să respecte anumite reguli. Poliția vine cu detalii 

545
0

Doritorii de a participa la Adunarea Națională „Moldova Europeană” sunt rugați de oamenii legii să respecte anumite condiții astfel ca „toată lumea să se simtă în siguranță”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, a menționat, vineri, 19 mai, în cadrul unei conferințe de presă, că inclusiv oamenii legii își doresc „o poliție europeană într-o Moldovă europeană”. Respectiv, vor participa la eveniment atât în calitate de polițiști, cât și în calitate de cetățeni.

Oamenii sunt rugați să aibă grijă de copii și bunuri personale. De asemenea,  să evite să poarte cu ei obiecte interzise și genți voluminoase.

„Venim cu solicitarea să fim prudenți și atenți. Participanților la eveniment le recomandăm de a nu avea asupra lor obiecte interzise pentru asemenea evenimente. Iar pentru a nu crea disconfortul altor participanți, recomandăm cetățenilor să nu aibă genți voluminoase sau alte rucsacuri care ar crea incomoditate pentru ceilalți participanți”, a menționat Cernăuțeanu.

Adunarea Națională „Moldova Europeană” se va desfășura duminică, 21 mai în Piața Marii Adunări Naționale din capitală. La eveniment va participa și președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, care va ține un discurs în fața cetățenilor.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE