Radu Albot l-a învins pe D. Shapovalov, nr. 12 mondial

507
0
Radu Albot

Tenismenul Radu Albot s-a impus pe 10 noiembrie a.c. la ATP Sofia Open în fața favoritului principal al competiției, canadianul de 21 de ani Denis Shapovalov, nr. 12 în ratingul ATP. Sportivul nostru și-a făcut un frumos cadou de ziua lui de naștere (la 11 noiembrie a împlinit 31 de ani), surclasându-și adversarul în runda a doua a turneului, după o oră și 14 minute de joc, scor 6-2, 6-4.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În prima rundă conaționalul nostru l-a învins cu 6-4, 6-1 pe japonezul de 32 de ani Yuichi Sugita, nr. 100 în ierarhia mondială. În faza sferturilor de finală, Radu Albot (nr. 93 ATP) va juca cu învingătorul meciului dintre belarusul Egor Gherasimov (81) și sârbul Viktor Troicki (196).

Turneul open de la Sofia face parte din seria ATP 250, se joacă pe suprafață hard și este dotat cu premii totale în valoare de 390 de mii de euro. După primele runde disputate, R. Albot și-a asigurat un cec de circa 7 500 de euro.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT