Radu Albot l-a învins pe D. Shapovalov, nr. 12 mondial

125
0
Radu Albot

Tenismenul Radu Albot s-a impus pe 10 noiembrie a.c. la ATP Sofia Open în fața favoritului principal al competiției, canadianul de 21 de ani Denis Shapovalov, nr. 12 în ratingul ATP. Sportivul nostru și-a făcut un frumos cadou de ziua lui de naștere (la 11 noiembrie a împlinit 31 de ani), surclasându-și adversarul în runda a doua a turneului, după o oră și 14 minute de joc, scor 6-2, 6-4.

În prima rundă conaționalul nostru l-a învins cu 6-4, 6-1 pe japonezul de 32 de ani Yuichi Sugita, nr. 100 în ierarhia mondială. În faza sferturilor de finală, Radu Albot (nr. 93 ATP) va juca cu învingătorul meciului dintre belarusul Egor Gherasimov (81) și sârbul Viktor Troicki (196).

Turneul open de la Sofia face parte din seria ATP 250, se joacă pe suprafață hard și este dotat cu premii totale în valoare de 390 de mii de euro. După primele runde disputate, R. Albot și-a asigurat un cec de circa 7 500 de euro.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here