Radu Albot l-a învins pe D. Shapovalov, nr. 12 mondial

720
0
Radu Albot

Tenismenul Radu Albot s-a impus pe 10 noiembrie a.c. la ATP Sofia Open în fața favoritului principal al competiției, canadianul de 21 de ani Denis Shapovalov, nr. 12 în ratingul ATP. Sportivul nostru și-a făcut un frumos cadou de ziua lui de naștere (la 11 noiembrie a împlinit 31 de ani), surclasându-și adversarul în runda a doua a turneului, după o oră și 14 minute de joc, scor 6-2, 6-4.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În prima rundă conaționalul nostru l-a învins cu 6-4, 6-1 pe japonezul de 32 de ani Yuichi Sugita, nr. 100 în ierarhia mondială. În faza sferturilor de finală, Radu Albot (nr. 93 ATP) va juca cu învingătorul meciului dintre belarusul Egor Gherasimov (81) și sârbul Viktor Troicki (196).

Turneul open de la Sofia face parte din seria ATP 250, se joacă pe suprafață hard și este dotat cu premii totale în valoare de 390 de mii de euro. După primele runde disputate, R. Albot și-a asigurat un cec de circa 7 500 de euro.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE