Prim-ministrul Dorin Recean a vizitat fabrica „TB Fruit” – rezidentă a parcului industrial Edineț

113
0

Prim-ministrul Dorin Recean a vizitat fabrica „TB Fruit” – rezidentă a parcului industrial Edineț, care găzduiește 14 afaceri și sprijină antreprenorii în dezvoltarea economiei regionale. Cu o echipă de 150 de angajați, „TB Fruit” produce anual 25 de mii de tone de suc concentrat de mere, folosind 150 de mii de tone de mere achiziționate local.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Compania face parte dintr-un grup ucrainean care investește în Republica Moldova din anul 2015. Întregul volum de suc produs de „TB Fruit” este exportat exclusiv pe piața Uniunii Europene. În cadrul fabricii, care este dotată cu echipamente moderne, au fost instalate și două centrale termice pe bază de biocombustibil solid. Totodată, compania utilizează deșeurile pentru a genera energie alternativă, pentru a reduce costurile de producție.

Premierul Dorin Recean a subliniat că Guvernul va continua să susțină antreprenorii motivați să-și dezvolte afacerile în Republica Moldova, accentuând, totodată, numeroasele beneficii de care beneficiază cei care decid să investească în țara noastră.

„TB Fruit este un exemplu despre cum o afacere poate prospera, valorificând oportunitățile investiționale oferite de Republica Moldova și contribuind la dezvoltarea comunității locale”, a menționat prim-ministrul Dorin Recean.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE