Deputatul Iurie Pasat s-a stins din viață în urma unor înțepături de viespe. Parlamentarul urma să împlinească 52 de ani, în patru zile 

148
0
Vicepreședintele Comisiei parlamentare pentru agricultură și industrie alimentară, Iurie Păsat, a decedat azi, dimineață. Decesul a survenit din cauza unui șoc anafilactic provocat de înțepături de viespe.
Anunțul a fost făcut de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), într-o postare pe Facebook.
„Cu mare durere în suflet anunțăm decesul colegului nostru, deputatul Iurie Păsat, vicepreședinte al Comisiei agricultură și industrie alimentară. Decesul a survenit azi dimineața, din cauza unui șoc anafilactic provocat de înțepături de viespe.
Iurie Păsat a fost un coleg dedicat, muncitor, integru. De-a lungul anilor, s-a dedicat comunității, inclusiv în calitatea sa de primar al satului Bălceana.
Exprimăm cele mai sincere condoleanțe familiei și celor apropiați și le suntem alături în aceste momente foarte grele”, scrie în postare.
„Doamne ferește! Tare cumsecade om a fost. O pierdere imensă. Condoleanțe familiei!”, a scris pe pagina sa de Facebook, deputatul, președintele Comisiei Economie, Buget, Finanțe, Vicepreședintele PAS, Radu Marian.
Iurie Păsat urma să împlinească, în această săptămână, pe 9 august, vârsta de 52 de ani.

„Parlamentul Republicii Moldova deplânge trecerea subită în eternitate a deputatului Iurie Păsat, vicepreședinte al Comisiei agricultură și industrie alimentară.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De-a lungul anilor, a fost alături de oameni, atât în calitate de deputat, cât și de primar al localității Bălceana din raionul Hâncești. Și-a adus aportul la soluționarea problemelor cetățenilor și s-a dedicat comunității cu înțelepciune și responsabilitate.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, corpul de deputați și de funcționari transmit, în aceste momente triste, sincere condoleanțe familiei îndurerate, rudelor, prietenilor și colegilor.

Dumnezeu să-l odihnească în pace”, scrie în necrologul publicat pe pagina Parlamentului.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE