Premierul Dorin Recean a avut o întrevedere de rămas bun cu ambasadorul Ucrainei, Marko Şevcenko

52
0

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu ambasadorul Ucrainei, Marko Şevcenko, care își încheie misiunea diplomatică în țara noastră.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Șeful Executivului a apreciat relația de prietenie și cooperare continuă între cele două țări, menționând că, în pofida crizelor generate de războiul brutal al Federației Ruse împotriva țării vecine, Republica Moldova și Ucraina și-au unit eforturile pentru a asigura securitatea cetățenilor și a proteja valorile comune.

„Susținem poporul prieten ucrainean în lupta sa pentru libertate și vom înainta împreună, ca buni vecini, pe calea de integrare în Uniunea Europeană, demonstrând că oamenii din ambele țări doresc să trăiască într-un spațiu al păcii, libertății și solidarității europene”, a spus prim-ministrul Dorin Recean.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE