Poliția a depistat două femei, de la Ungheni și Criuleni, în stare de ebrietate la volan

105
0
În weekend, 50 de șoferi au fost depistați în trafic conducând în stare de ebrietate, unul dintre aceștia se afla în stare de ebrietate narcotică, anunță Poliția Republicii Moldova.
Un tânăr de 20 de ani a fost stopat de polițiști în timp ce conducea un Mercedes, sub influența substanțelor narcotice.
Noaptea trecută, a fost stopat un Renault, condus de o femeie de 32 de ani. Aceasta a fost testată alcoolscopic, rezultatul arătând o concentrație de alcool de 0,51 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.
Ambele cazuri au fost depistate în orașul Ungheni.
În alt caz, polițiștii au stopat o Toyota, condusă de o tânără de 18 ani, care se deplasa neuniform prin localitatea Hrușova din raionul Criuleni. Rezultatul testului Drager a arătat o concentrație de 0,38 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.
Vă îndemnăm repetat, dacă ați consumat alcool #NU urcați la volan și #NU puneți viața voastră și a celorlalți participanți la trafic în pericol.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE