FOTO// Incendiu la „Arena Chișinău”. Patru echipe de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor

150
0
Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit la lichidarea flăcărilor care au cuprins un transformator în clădirea complexului „Arena Chișinău”, situat pe strada Calea Orheiului 130, din municipiul Chișinău.
Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:42, iar potrivit informațiilor arderea s-a produs într-o încăpere tehnică. La fața locului au intervenit 4 echipe de pompieri, care au reușit lichidarea arderii către ora 12:51. Nici o persoană nu a avut de suferit. Focul a afectat un transformator electric. Datorită intervenției operative a salvatorilor, flăcările nu au obținut răspândire.
Cauza producerii arderii urmează a fi stabilită de specialiști.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE