Obținerea unui permis de conducere ar costa 15 mii de lei la Șoldănești. Un tânăr de 26 ani, cercetat de CNA pentru trafic de influență

338
0

Ofițerii CNA și procurorii au efectuat astăzi, 17 iunie, percheziții la un tânăr de 26 de ani din Șoldănești într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi promis unei persoane să o ajută să obțină permis de conducere în schimbul a 15 000 de lei.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit probelor acumulate, bănuitul ar fi susținut că are influență asupra unor funcționari publici din cadrul Agenției Servicii Publice (ASP), pe care îi poate convinge să favorizeze candidatul la susținerea probei teoretice și practice a examenului pentru obținerea dreptului de a conduce vehicule.

Astfel, în dimineața zilei de 17 iunie 2024, ofițerii CNA sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chișinău au dispus efectuarea perchezițiilor la domiciliul bănuitului, fiind ridicate probe importante pentru cauză penală.

Tânărul și-a recunoscut vina și urmează a fi cercetat în stare de libertate.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE